About me

Fredrik L

Hej jag heter Fredrik Lindgren och jobbar med mediaproduktion, reklamfilm, musikvideo instruktions/företagsfilm och fotografi.

På den här siten, fredrikl.com visar jag lite av mitt skapande som mediaproducent, fotograf, filmare och skådespelare.

Kontakta mig
Ta kontakt med mig om ni har något behov där jag kan hjälpa till. Ersättning kommer vi överens om för varje enskilt projekt.
Fredrik Lindgren
mail: fredrik(at)fredrikl.com
mobil: +46-70-653 98 99

Besöksadress:
Uminova Innovation
Tvistevägen 47
907 36 Umeå

Take Venture

Jag är grundaren och ägare av TakeVenture.se som är ett äventyrs och resemagasin på Internet. Magasinet vill inspirera besökare till egna resor och äventyr. Besök oss för en stunds enklare underhållning och få idéer om livsäventyr du själv kan genomföra

Kort badgrund om mig

Jag är utbildad Civilekonom, Systemvetare, har en högskoleexamen i Arbets- och Organisationspsykologi och en kurs i Projektledning. Innan jag startade Take Venture hade jag min karriär i IT-branchen. Min senaste anställning före etableringen av Take Venture var som COO, Chief Operational Officer i ett internationellt IT-företag i Norge, Trondheim.

Tidigare har jag haft en idrottskarriär där jag tävlat i svenska mästerskapen i sportklättring och freestyle skidåkning (puckelpist, aerials, acroski). Parallellt med detta turnerade jag som semiprofessionell musiker i hela Sverige och framträdde både i riks-TV- och radio.

Bästa hälsningar,
Fredrik Lindgren

mail: fredrik(at)fredrikl.com
mobil: +46 70 653 98 99